zelf reflecterend ©

 

home  

KUNST  

SCHILDERIJEN  

TEKENINGEN  

FOTOGRAFIE  

PROJECTEN  

straatkunst  

muurschilderingen  

actiekunst  

performances  

contact/verkoop  
PROJECTEN

actiekunst

Uit het meeste van mijn werk spreekt een maatschappelijke betrokkenheid. Zo ben ik nu en dan betrokken bij de kraakbeweging alwaar een creatieve groep zich bezig houdt met het fabriceren van hoge fietsen die o.a. voor demonstraties worden ingezet. Zelf heb ik ook zo'n ding. Het is de "c-level bike" die ik in samenwerking met vriend/uitvinder Luix heb gebouwd. Tot mijn spijt is Luix niet zo lang geleden overleden. Meer over de kunstzinnige luchtfietserij kun je vinden op zijn website www.tallbike.net .

 


Ik op mijn "c-level bike".
(© foto; Henk P. Drost)

 


En nog hoger.
(© foto; Henk P. Drost)

 

kinderhogefiets

 

    

Maatschappelijke betrokkenheid zoals blijkt uit dit project dat ik met vriend Luix (op fiets) heb gedaan als contributie aan de demonstratie tegen klimaatverwoesting die werd gehouden in Bonn.

Dolfijnse tekst 1; "Should we continue pointing fingers at eachother? Let's try hard to reduce our desires! Nothing is easy"

Dolfijnse tekst 2; "Could climate change be about disturbed natural order? Let's try to be free from inconsequence! Purity is sustainable pleasure!"

 

    

De wereld klimaatconferentie werd een flop hoewel niet iedereen daar zo over dacht. Veranderingen gaan tergend traag. Rampspoeden brengen de mensheid nog altijd niet tot het juiste inzicht. En wij maar trappen tot de ketting van onze family-bike het begeeft...

 

 

dichtbundel

 

In aansluiting op het hogefiets gebeuren meld ik thans met gepaste trots dat ik een iets te fraai gedichtenbundeltje heb gefabriceerd met als titel: "IETS TE HOGE FIETS". Het bevat 20 hoogstaande gedichten waarvan er 2 refereren aan hoogfietserij. Andere thema's zijn; de vrouw, de liefde, onwetendheid, de wolf, stilte, eeuwigheid, enzovoort. Verder bevat het boekje een vijftal kleine doch fijne illustratietjes, uiteraard ook van mijn hand. Bestellen zie; contact/verkoop .