zelf reflecterend ©

 

home  

 

WIE IS RANDELL  

GEEST-RIJK  

KUNST  

PO╦ZIE  

ETHIEK  

GRAANCIRKELS  

 

contact/verkoop  

externe connecties  

Contact en/of Verkoop

Fijn dat u mijn site hebt bezocht. Ook fijn is het gegeven dat ik u enkele artistieke producten kan aanbieden.

Allereerst zijn veel van de getoonde schilderijen te koop. Een simpel e-mail berichtje volstaat voor vrijblijvende prijsopgave. Verder zijn home-prints op a-4 formaat verkrijgbaar van alle getoonde werken. Ze zijn van een aanzienlijk betere (bitmap)kwaliteit dan wat u hier gezien heeft en bovendien met de hand gesigneerd.
Voor 3 euro + verzendkosten heeft u al zo'n prent.
Voor 5 euro + verzendkosten krijgt u 2 prenten.
Voor 10 euro + verzendkosten ontvangt u 5 prenten.
Tevens heb ik voor u een brochure van de tien belangrijkste schilderijen met een toelichting bij elk werk afzonderlijk. Deze brochure kost 12,50 exclusief verzendkosten.

Bestellen? Maak het benodigde bedrag inclusief verzendkosten over op t.n.v. R.J.J. Sarneel onder vermelding van reproduktie(s) en/of brochure. Per e-mail kunt u vermelden om welk product het gaat en/of het aantal dat u wilt.

Opdracht? Momenteel ben ik in staat om opdrachten aan te nemen. Dit geldt voor al de kunstrichtingen waarmee u via deze site hebt kunnen kennismaken. Aarzel niet om voor meer informatie te reageren (liefst per e-mail), dat is welkom en geheel vrijblijvend.

Vond u deze site waardevol?  U mag een donatie overmaken op t.n.v. R.J.J. Sarneel onder vermelding "transformatie-donatie". Ik weet namelijk niet hoe lang ik zoveel vrijgevigheid nog kan volhouden. 

Reageren? Wellicht bent u gegrepen door mijn werk en voelt u de onstuitbare neiging om mij de oren van het hoofd te vragen of mij te bestoken met interessante tips en opbouwende kritiek. Onder ons gezegd; discussieren vind ik heerlijk. E-mailen dus! Yes?

Randell
Dreef 31
4586 AM Lamswaarde
telefoon; 06-10840228