home
graancirkel websites
klik voor artikel
klik voor video's
klik voor artikel
klik voor artikel
klik voor artikel

  contact

GRAANCIRKELS

BEELDTAAL GEWASFORMATIES

GRAANCIRKELBOEK


BEELDTAAL GEWASFORMATIES

(deel 1)

   Voilá, hier ziet u mijn graancirkelboek. Het is een uniek document geworden. Uniek vanwege de talloze, tot nu toe onbekend gebleven betekenissen die worden onthuld. Het vormt daarom voor iedereen met een serieuze interesse in dit fenomeen in feite verplicht leesvoer.
In het boek maak ik stap voor stap, en aan de hand van vele diagrammen, duidelijk hoe de behandelde tekens gelezen kunnen worden. Aldus ziet men gemakkelijk in, welke associaties als meest waarschijnlijk van toepassing kunnen worden geacht.
Voortvloeiend uit de betekenissen die aan de beeldtaal van het graancirkelfenomeen zijn ontleend, vormt het boek een informatiebron die appelleert en interactief deelneemt aan de grote veranderingen die de mensheid momenteel doormaakt. Bovendien plaatst het deze veranderingen in een verhelderend en hoopgevend perspectief!

   Per hoofdstuk ga ik uitvoerig in op hoofdzakelijk één enkele graancirkel, ongeveer zoals bij de artikelen die op u deze site gewend bent. Een aantal artikelen die u op deze site aantreft zijn opgenomen in het boek, maar met extra aanvullende inzichten eraan toegevoegd. Het 125 bladzijdes tellende werk is rijkelijk uitgevoerd met talloze diagrammen, foto's en andere plaatjes. Om u een indruk te geven, volgen thans wat ingekrompen en daardoor volslagen onleesbare bladzijdes.
  

  

  

   Het werk wordt in eigen beheer uitgegeven en zal daarom niet, of althans vrijwel niet, in de boekhandel verkrijgbaar zijn. De oplage is bovendien beperkt tot 250 stuks, hetgeen het nog meer uniek maakt. Een tweede druk is echter niet uitgesloten.

Het boek bestellen?

   Om het boek in uw bezit te krijgen kunt u mij per E-MAIL schrijven. Vermeld a.u.b. het postadres waar het boek naar toe gestuurd dient te worden.
Maak daarbij Euro 22,50 (=inclusief verzendkosten) over op mijn girorekening

ten name van:
R.J.J. Sarneel
Dreef 31
4586 AM
onder vermelding van;
"beeldtaal deel 1"

LET OP: Omdat ik geen professioneel bedrijf ben kan het even duren voordat u het boek thuis ontvangt.

 

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Randell